Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden canlı balık almak

Rüyada birinden canlı balık almak

Rüyada birinden canlı balık almak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hanesine güneş doğacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden canlı balık almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada canlı balık satın almak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada canlı balık kusmak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde canlı balık görmek para sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, borca batacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü canlı balık görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada havuzda canlı balık görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kazancın günden güne artacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına yorulur.

Rüyada yüzen canlı balık görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına tabir olunur.

Rüyada suda canlı balık görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada canlı balık görmek kazancının ilk önce azalacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments