Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde canlı balık görmek

Rüyada yerde canlı balık görmek

Rüyada yerde canlı balık görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde canlı balık gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada yerde canlı balık görmek doğru yolu bulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada canlı balık görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde canlı balık görmek geride bırakacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı balığı eline almak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, de rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı balık temizlemek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, büyük bir sorun oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı balığı elle tutmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulur.

Rüyada büyük canlı balık görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada canlı balık yakalamak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments