Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve canlı balık görmek

Rüyada ölü ve canlı balık görmek

Rüyada ölü ve canlı balık görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, gelirinin daimi olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, işlerinin yarım kalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü ve canlı balık gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada ölü ve canlı balık görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada canlı balık yemek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yaptığı işte sivrileceğine inanılır.

Rüyada canlı balık görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada suda canlı balık tutmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada karada canlı balık görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı balık temizlemek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sürekli ağlamaklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı balık pişirmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, siparişlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada canlı süs balığı yemek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, rahatının yerine geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments