Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurun üstüne oturmak

Rüyada çamurun üstüne oturmak

Rüyada çamurun üstüne oturmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, istediği herşeye sahip olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, aile saadetinin de artacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çamurun üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Rüyada çamurun üstüne oturmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne çamur sıçramak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Rüyada üstüne çamur sürmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandık üstüne oturmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına yorulur.

Rüyada kayanın üstüne oturmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada sobanın üstüne oturmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments