Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çamur bulaşmak

Rüyada üstüne çamur bulaşmak

Rüyada üstüne çamur bulaşmak rahat edileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, adım atarken çok zorlanacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne kan bulaşmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıya çamur bulaşmak bir anda atılıma geçeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamur bulaşmak başarıları ile konuşulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kan bulaşmak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine kan bulaşmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments