Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üstüne oturmak

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, borçlarının kapanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne oturmak her isteklerinin yerine geleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandık üstüne oturmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, ruhsal olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne oturmak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranın üstüne oturmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bokun üstüne oturmak elindekileri de alıp götüreceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kanın üstüne oturmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işarettir.

Rüyada karın üstüne oturmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments