Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobanın üstüne oturmak

Rüyada sobanın üstüne oturmak

Rüyada sobanın üstüne oturmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, hatalarını düzelteceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Rüyada sobanın üstüne oturmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobanın üstüne düşmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulur.

Rüyada sobanın yanında oturmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada kanın üstüne oturmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada yılanın üstüne oturmak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin üstüne oturmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, güvenini sarsacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments