Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çamur sürmek

Rüyada üstüne çamur sürmek

Rüyada üstüne çamur sürmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada üstüne çamur sürmek gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Rüyada üstüne çamur sürmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet eder.

Rüyada çamurun üstüne oturmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Rüyada üstüne çamur sıçramak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada eline çamur sürmek yapılan ahlaksız davranışlara, saygınlığının da artacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne çamur sürmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ağzına çamur sürmek ruhsal korkularından da arınacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments