Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu süpürmek

Rüyada suyu süpürmek

Rüyada suyu süpürmek hayatının daha kolay hale geleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada suyu süpürmek gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Rüyada çamurlu su süpürmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada kirli su süpürmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada su süpürmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yağmur suyu süpürmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyu süpürmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli suyu süpürmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments