Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurla abdest almak

Rüyada çamurla abdest almak

Rüyada çamurla abdest almak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada çamurla abdest almak gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Rüyada çamurla abdest almak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu suyla abdest almak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hayaller kurulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yapmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada akarsudan abdest almak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının büyük abdest yaptığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdest görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments