Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu sudan kaçmak

Rüyada çamurlu sudan kaçmak

Rüyada çamurlu sudan kaçmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, içinin de rahat edeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu sudan kaçmak gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Rüyada çamurlu sudan kaçmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu sudan geçmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan çıkmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan atlamak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan kurtulmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına inanılır.

Rüyada sudan kaçmak geleceğine bakacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık sudan kaçmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, yılmayacağına alamet eder.

Rüyada çamurdan kaçmak istediği her şeyi elde edebileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments