Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu sudan atlamak

Rüyada çamurlu sudan atlamak

Rüyada çamurlu sudan atlamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kafasını rahatlatacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sudan atlamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Rüyada çamurlu sudan atlamak fakirlik yaşayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık sudan atlamak tüm beklentilerini yerine getireceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına işarettir.

Rüyada akan sudan atlamak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sudan atlamak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan geçmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu sudan kaçmak kimseye el açmadan yaşayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan kurtulmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu sudan çıkmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments