Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurda boğulduğunu görmek

Rüyada çamurda boğulduğunu görmek

Rüyada çamurda boğulduğunu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet eder.

Rüyada çamurda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada çamurlu suda boğulmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurda boğulmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurda boğulduğunu görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin boğulduğunu görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette boka basmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebek boğulması görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada annemin boğulduğunu görmek hayatının da kolaylaşacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments