Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin boğulduğunu görmek

Rüyada annemin boğulduğunu görmek

Rüyada annemin boğulduğunu görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Rüyada annemin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada annesini boğulurken görmek yollarının açılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, mekân değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin boğularak öldüğünü görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin boğulduğunu görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin boğularak öldüğünü görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına inanılır.

Rüyada annesinin denizde boğulduğunu görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sorunlarının biteceğine, işlerdeki verimin artacağına delalettir.

Rüyada annemi boğulurken görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, kafasını rahatlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments