Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurda boğulmak

Rüyada çamurda boğulmak

Rüyada çamurda boğulmak art niyetli kişilere uyacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çamurda boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Rüyada çamurda boğulduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulur.

Rüyada çamurlu suda boğulmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurda boğulmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını boğulurken görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslanla boğuştuğunu görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boka batmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet eder.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak çok rahat bir nefes alacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla boğulmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments