Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin boğulduğunu görmek

Rüyada annesinin boğulduğunu görmek

Rüyada annesinin boğulduğunu görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, en büyük acılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Rüyada annenin boğularak öldüğünü görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalettir.

Rüyada annemin boğulduğunu görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin boğulduğunu görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada annemi boğulurken görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işarettir.

Rüyada annesini boğulurken görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin boğularak öldüğünü görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işarettir.

Rüyada anneyi boğulurken görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments