Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur tükürmek

Rüyada çamur tükürmek

Rüyada çamur tükürmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yarınlarına umutla bakacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada çamur tükürmek gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada çamur tükürmek strese gireceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet eder.

Rüyada birini yüzüne tükürmek torunlarına dahi yeteceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın tükürmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına alamet eder.

Rüyada şarap içip tükürmek nimetin çoğalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine inanılır.

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Rüyada başkasına tükürmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan yüzüne tükürmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada yüzüne tükürmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments