Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına tükürmek

Rüyada başkasına tükürmek

Rüyada başkasına tükürmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, iyilik bulacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada başkasına tükürmek gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Rüyada köpeğe tükürmek güven kaybı yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada denize tükürmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Rüyada saç tükürmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına inanılır.

Rüyada cam tükürmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada ağızdan et tükürmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil tükürmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, üzüntülerinin son bulacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments