Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta leke görmek

Rüyada sırtta leke görmek

Rüyada sırtta leke görmek şanssızlık yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada sırtta leke gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sırtta leke görmek kafasının rahat edeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine yorulur.

Rüyada sırtında siyah leke görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında leke görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada sırtında kırmızı lekeler görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında lekeler görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada lekeli kıyafet görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hastalıkların iyileşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek herkesin önünde olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments