Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbisede leke görmek

Rüyada elbisede leke görmek

Rüyada elbisede leke görmek aşama göstermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada elbisede leke gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada elbisede leke görmek isabetli adımlar atacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli elbise görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına inanılır.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lekeli elbise giymek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli kazak görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yemek lekesi görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet eder.

Rüyada lekeli yüz görmek cesaretini yeninden toplayacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments