Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde lekeler görmek

Rüyada yüzde lekeler görmek

Rüyada yüzde lekeler görmek işlerinin ağırlaşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Rüyada yüzde lekeler gördüyseniz:

  • Olayların istendiği gibi ilerleyebilmesi için başkalarının işleriyle veya talepleriyle ilgilenmeyi bırakıp kendinize odaklanmalısınız.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek uzun yaşayacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde lekeler görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde kahverengi leke görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzde kırmızı leke görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına alamet eder.

Rüyada yüzde leke görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına inanılır.

Rüyada yüzde dogum lekesi görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde kırmızı lekeler görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments