Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarda leke görmek

Rüyada bacaklarda leke görmek

Rüyada bacaklarda leke görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarda leke gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sorunlarıyla uğraşmaktan kendinize zaman ayıramayabilirsiniz veya başkalarının problemlerini üstlenmenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

Rüyada bacaklarda leke görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunlarının günden güne artacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada bacakta leke görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada bacaklarında leke görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada lekeli bacak görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş kan lekesi görmek işlerin çok iyiye gideceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada sırtında kırmızı lekeler görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde leke görmek kendisini korumaya alacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek başarı ve zafer kazanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments