Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur karmak

Rüyada çamur karmak

Rüyada çamur karmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, saadetinin yükseleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada çamur karmak gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çamur karmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, aile içinde saadetinin artacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine alamet eder.

Rüyada beton karmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimento karmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize tabir olunur.

Rüyada tarhana karmak eşlerin boşanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimento harcı karmak başarı için yılmadan çalışılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada kireç karmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada harç karmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada kına karmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, bazen fakirlik görüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments