Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton karmak

Rüyada beton karmak

Rüyada beton karmak adının ve şanının yürüyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, mevlit okutacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton karmak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Rüyada beton karmak büyük bir yükten kurtulacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Rüyada kireç karmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur karmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada harç karmak neşesine kavuşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına karmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada çamur karmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalettir.

Rüyada çimento harcı karmak verilen sözlerin tutulamayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimento karmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments