Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına karmak

Rüyada kına karmak

Rüyada kına karmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine yorulur.

Rüyada kına karmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Rüyada kına karmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalettir.

Rüyada çimento karmak maddi varlığının çoğalacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimento harcı karmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kireç karmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına işarettir.

Rüyada hamur karmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton karmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada harç karmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, elindeki malların gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamur karmak mutluluk ve başarı getireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments