Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harç karmak

Rüyada harç karmak

Rüyada harç karmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada harç karmak gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada harç karmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada çimento harcı karmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işaret eder.

Rüyada hamur karmak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton karmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, barış için adım atacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana karmak haybeye para ve zaman harcayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalet eder.

Rüyada kireç karmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada çamur karmak hayıflanacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada çimento karmak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments