Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana karmak

Rüyada tarhana karmak

Rüyada tarhana karmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret etmektedir.

Rüyada tarhana karmak gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada tarhana karmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimento karmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada kireç karmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada harç karmak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kına karmak yaşadığı darlığın son bulacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada hamur karmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada beton karmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada çamur karmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments