Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle çıkmak

Rüyada asansörle çıkmak

Rüyada asansörle çıkmak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, elinin döneceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada asansörle çıkmak inmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada asansörde inip çıkmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak birikim yapılacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle inip çıkmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak mutluluktan havalara uçacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments