Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli masa görmek

Rüyada kirli masa görmek

Rüyada kirli masa görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, zenginlik içinde olacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işarettir.

Rüyada kirli masa gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Rüyada kirli masa görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada kirli masa örtüsü görmek itibar göreceğine, güçlükle elde edilecek başarı, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet eder.

Rüyada masanın tozunu almak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa altına girmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine tabir olunur.

Rüyada ders masası görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi masa görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments