Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiye geç kalmak

Rüyada camiye geç kalmak

Rüyada camiye geç kalmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, isabetli adımlar atılacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Rüyada camiye geç kalmak gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Rüyada camiye geç kalmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada eve geç kaldığını görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada otobüse geç kalmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine inanılır.

Rüyada cuma namazına geç kalmak artık rahat bir nefes alacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerlere geç kalmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments