Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse geç kalmak

Rüyada otobüse geç kalmak

Rüyada otobüse geç kalmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüse geç kalmak gördüyseniz:

  • Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak, düzeninizi değiştirmek için büyük istekler duymanız mümkün.

Rüyada otobüse geç kalmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüs kazası geçirmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada bayram namazına geç kalmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada nikahına geç kalmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok başarılı olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bir yere geç kalmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada geç kalmak yetişememek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, itibarını geri kazanacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerine geç kalmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işarettir.

Rüyada camiye geç kalmak dertlerin sonlanacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments