Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerlere geç kalmak

Rüyada bir yerlere geç kalmak

Rüyada bir yerlere geç kalmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir yerlere geç kalmak gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada gideceği yere geç kalmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulur.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere geç kalmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ilim irfan sahibi olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kalmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak sohbetinin bozulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendi nişanına geç kalmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada sınav geç kalmak sağlığının yerinde olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments