Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin tavanını görmek

Rüyada caminin tavanını görmek

Rüyada caminin tavanını görmek işlerin aksayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada caminin tavanını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler sizi utandırabilir veya gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada cami tavanı görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada caminin tavanını görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanın çökmesi görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanda asılı kalmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulur.

Rüyada tavandan düşmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Rüyada evinin tavanının çöktüğünü görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, hile ile mal elde etmeye tabir olunur.

Rüyada delik tavan görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada tavanda yatmak saygın biri haline geleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments