Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanın çökmesi görmek

Rüyada tavanın çökmesi görmek

Rüyada tavanın çökmesi görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanın çökmesi gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Rüyada tavansız ev görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada evin tavanını siyah görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet eder.

Rüyada tavanın çöktüğünü görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek tavan görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavandan su akmak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet eder.

Rüyada tavanda sinek görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavan temizlemek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments