Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak lamba görmek

Rüyada parlak lamba görmek

Rüyada parlak lamba görmek inancından sapacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada parlak lamba gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Rüyada parlak lamba görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi lamba görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Rüyada lamba söndürmek güzel işler yapacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Rüyada lambayı açmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil lamba görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık lamba görmek arif kimselerden sayılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan lamba görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, prestij kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments