Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun dökülmesi görmek

Rüyada kurşun dökülmesi görmek

Rüyada kurşun dökülmesi görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, zorluklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun dökülmesi gördüyseniz:

  • Aldığınız kadar vermeniz gerektiğini unutmazsanız, yeni fırsatlarla karşılaşabilir veya istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada vücudunda kurşun görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kurşunla ölmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak para kazanmaya, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada bacağından kurşun yemek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek bilincin artacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, maddi anlamda feraha ermeye rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan kurşun yemek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hayaller kurulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bacağına kurşun yemek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, tartışmalar yaşanacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments