Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun altında kalmak

Rüyada kurşun altında kalmak

Rüyada kurşun altında kalmak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, zor durumların sona ereceğine, onlar tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada kurşun altında kalmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenize yardımı dokunabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kurşunlar altında kalmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kendisini ona adayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun altında kalmak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, adını aklamayı başaracağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalettir.

Rüyada kurşunların arasında kalmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altın kurşun görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağacın altında kalmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, şan şöhret kazanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karlar altında kalmak sorunlarının da çözüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalet eder.

Rüyada toprağın altında kaldığını görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments