Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunlar altında kalmak

Rüyada kurşunlar altında kalmak

Rüyada kurşunlar altında kalmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına yorulur.

Rüyada kurşunlar altında kalmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada kurşunlar altında kalmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kurşun altında kalmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurşunların arasında kalmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak savurgan bir hayat yaşayacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kurşun görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, her şeyin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada beton altında kalmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine inanılır.

Rüyada silah altında kalmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada yük altında kalmak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments