Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, işlerinin rast gideceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü gördüyseniz:

  • En iyi hazırlanmış planlarınıza karışan kişiler ya da belli başlı müdahaleler söz konusu olabilir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments