Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tabutunu taşıdığını görmek

Rüyada kendi tabutunu taşıdığını görmek

Rüyada kendi tabutunu taşıdığını görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına alamet eder.

Rüyada kendi tabutunu taşıdığını gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada kendi tabutunu taşıdığını görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok daha iyi günler göreceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada tabanca taşıdığını görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine delalettir.

Rüyada döşek taşıdığını görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, koyu sohbetler edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven taşıdığını görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada motorlu taşıt görmek zengin bir hayat süreceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valiz taşıdığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının odun taşıdığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments