Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiden su içtiğini görmek

Rüyada camiden su içtiğini görmek

Rüyada camiden su içtiğini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, stresten uzaklaşılacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada camiden su içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Rüyada camide su içtiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada camiden su içtiğini görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada camide sigara içtiğini görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide içki içildiğini görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada camiden su doldurmak yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada camide su doldurmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalettir.

Rüyada camide su görmek evliliğinde mutlu olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada camiden su almak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments