Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide içki içildiğini görmek

Rüyada camide içki içildiğini görmek

Rüyada camide içki içildiğini görmek maddi konularda kayıplar olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, evlatlarından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide içki içildiğini gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Rüyada camide içki içildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, hayırlı kararlar alacağına işarettir.

Rüyada camide içki içmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide içki görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, muradının gerçekleşeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalettir.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada içki içmeyi reddetmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek kalabalık günler geçirileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeyi istemek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments