Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekten saklanmak

Rüyada köpekten saklanmak

Rüyada köpekten saklanmak mutlu zamanlar geçireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, pek çok olumlu gelişmelere, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada köpekten saklanmak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Rüyada köpekten saklanmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aydınlığa çıkılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet eder.

Rüyada köpeklerden saklanmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurdan saklanmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, manevi olarak hasar alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinden korkup saklanmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada divan altına saklanmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evde saklanmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada katilden saklanmak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarda saklanmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments