Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide fotoğraf çekmek

Rüyada camide fotoğraf çekmek

Rüyada camide fotoğraf çekmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, dileklerin kabul olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada camide fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Rüyada camide fotoğraf çekmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin fotoğrafını çekmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde fotoğraf çekmek giden birinin geri döneceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulur.

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments