Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin fotoğrafını çekmek

Rüyada birinin fotoğrafını çekmek

Rüyada birinin fotoğrafını çekmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işarettir.

Rüyada birinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölmüş biriyle fotoğraf çekmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde fotoğraf çekmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin fotoğrafını çekmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çekmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada manzara fotoğrafı çekmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi fotoğrafını çekmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments