Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, doğru adımlar atacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini fotoğraf çekmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret eder.

Rüyada fotoğrafı çekmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin fotoğrafını çekmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Rüyada camide fotoğraf çekmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments