Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide el öpmek

Rüyada camide el öpmek

Rüyada camide el öpmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada camide el öpmek gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada camide el öpmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada camide el yıkamak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada ölünün eline öpmek kötü gününden de geri duracağına, örnek insan olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada ölü eli öpmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürün elini öpmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir acı duyacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments