Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün eline öpmek

Rüyada ölünün eline öpmek

Rüyada ölünün eline öpmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün eline öpmek gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Rüyada ölünün elinin öpmek kazancın gittikçe artacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, asla harama bulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine inanılır.

Rüyada ölü eli öpmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölülerin elini öpmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalettir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini elini öpmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments