Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami onarmak

Rüyada cami onarmak

Rüyada cami onarmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada cami onarmak gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Rüyada cami onarmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet eder.

Rüyada eski evi onarmak kişinin rahat edeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Rüyada balkon onarmak birlikte kâh ağlayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısını onarmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet onarmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada evi onarmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada duvar onarmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev onarmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments