Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi onarmak

Rüyada evi onarmak

Rüyada evi onarmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalettir.

Rüyada evi onarmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Rüyada evi onarmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, hasta ise şifa bulacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ev çatısı onarmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski evi onarmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada eski bir evi onarmak bereketin ve karın artacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Rüyada ev onarmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret eder.

Rüyada balkon onarmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına yorulur.

Rüyada cami onarmak mevki kazanacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kapı onarmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments